Wie?

Den Breejen interieurbouw, Marijn den Breejen.

Wat?

Meubelmakerij en interieurbouw dat staat voor maatwerk, kwaliteit en doordacht ontwerp.

Ons werk verrichten wij in opdracht van particuliere klanten, aannemers en architecten, bedrijven en instellingen als Artis en de Nieuwe Kerk. Wij werken met een variabel team van enthousiaste vaklieden en een deskundig netwerk van leveranciers om veelzijdige opdrachten te kunnen realiseren.

De meubels van Den Breejen zijn eigentijds en ambachtelijk tegelijk. Met klassieke houtverbindingen tegenover gewaagde combinaties in kleur en materiaalgebruik. Een meubel of een ruimte staat nooit op zichzelf. Wij kijken met u of het interieur als geheel in balans is van lijnenspel, textuur tot kleurstelling en lichtinval. Uw omgeving is onze inspiratie. Uw wensen zijn het uitgangspunt van het ontwerp en maakproces. We stemmen onze vormentaal en materiaalkeuze af op uw persoonlijkheid of zakelijke identiteit. Ontwerpen, tekenen en de uitvoering, uw opdracht wordt tot in detail afgewerkt.

Maak een afspraak met ons om inspiratie op te doen in onze werkplaats te Amsterdam Noord of voor een gesprek op uw locatie.